Vanliga jävla Ägghalvor

  • 8 portioner
  • 10 minuter

Ägghalvor är precis som vanliga ägg. Fast halva. Passar perfekt på midsommarbordet!

Ingredienser

  • 8 ägg, från höns!
  • Majonnäs
  • Skalade räkor
  • Dill

Gör så här

  1. Lägg äggen i en kastrull och fyll den med vatten så att äggen precis täcks.
  2. Koka i 4 minuter för löskokt. 6 minuter för mjukkokt och 8 minuter för hårdkokt. Försök göra ägghalvor med löskokta ägg.. om du kan!
  3. Skölj äggen i kallt rinnande vatten. Skala sedan äggen och dela dem på mitten. På längden alltså.
  4. Pynta ägghalvorna med majonnäs, ett par skalade räkor och en nypa dill!
Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda Vanliga Jävla Recept godkänner du detta. Läs mer om cookies här.