Vanlig jävla Pannacotta

  • 6 portioner
  • 15 minuter

Pannacotta - efterrätternas Rolls Royce

Ingredienser

  • 5 dl vispgrädde
  • 1 tsk vaniljsocker
  • 1/2 dl strösocker
  • 2 gelatinblad
  • bär till garnering

Gör så här

  1. Lägg gelatinbladen i blöt. Det vill säga i en bunke med vatten.
  2. Koka upp vaniljsocker, socker och vispgrädde i en kastrull under omrörning.
  3. Ta bort från plattan, släng i gelatinbladen och rör om så det löser sig.
  4. Fördela i två glas (det som blir över ger du till grannen som är ensam).
  5. Låt stå i kylen i minst två timmar så att det stelnar
  6. Dekorera med bären och servera!
Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda Vanliga Jävla Recept godkänner du detta. Läs mer om cookies här.